Over ons

Sinds 1 januari 2015 hebben wij, Dave Jacobs,  Jonas en Sander de Blokhoeve overgenomen van Marc Vanlommel en Gilberte Bax, die dit door het ministerie voor dierenwelzijn goedkeurde pension 20 jaar hebben uitgebaat.

Afbeelding verwijderd.

Sinds 1 januari 2015 baat Dave Jacobs de Blokhoeve uit nadat dit werd overgenomen van Marc Vanlommel en Gilberte Bax, die dit door het ministerie voor dierenwelzijn goedgekeurde pension 20 jaar hebben uitgebaat.

Vertrekkend vanuit zijn kennis en kunde, en de ervaring met eigen honden, bouwt hij de Blokhoeve verder uit tot een fijn vakantieoord voor uw hond.
Dave heeft oa. een menswetenschappelijke en pedagogische opleiding genoten. Dit komt zeer goed van pas bij de omgang met honden want hij gaat er van uit dat honden, net als mensen, sociale wezens zijn die nood hebben aan liefde, aandacht en uitdaging. Er wordt zeer veel belang gehecht aan dit sociale aspect.
Zoon Sander helpt zeer veel mee in het pension. Hij rondt de opleiding dier-technische wetenschappen bijna af en brengt buiten het sociale aspect steeds meer de technische kant en aanpassingen aan het wettelijke kader omtrent het opvangen van dieren in het bedrijf.
Wij zoeken nauw contact met uw hond (op zijn tempo), spelen en knuffelen met hem en geven hem de verzorging die hij nodig heeft. In ons pension krijgen de honden ook de mogelijkheid om met andere honden te spelen en te ravotten. We laten hen zoveel mogelijk los op de loopweiden zodat ze kunnen genieten van de buitenlucht en hun energie kwijt kunnen, om daarna op het gemak in hun eigen kennel te kunnen eten en rusten.

In de Blokhoeve hebben we oog voor de eigenheid van iedere hond. Wij bieden zorg op maat. Wanneer uw hond een meer individuele benadering nodig heeft komen we daar graag aan tegemoet.