Hondenpension

Als u uw hond op pension wil brengen moet hij in orde zijn met zijn jaarlijkse inentingen, inclusief kennelhoest. Als bewijs brengt u het gezondheidsboekje mee. Het boekje blijft gedurende het verblijf van uw hond bij ons. 

 • Elke hond heeft een eigen binnen- en buitenhok, met respectievelijk volgende afmetingen:
  2m x 2m en 2m x 2,30m.
 • Enkel de honden uit een zelfde familie mogen samen in een hok.
 • De honden zitten naast elkaar, maar kunnen mekaar niet zien.
 • Ligt uw hond graag in zijn eigen mandje of kan hij niet zonder zijn speeltjes, dan mag u deze gerust meebrengen (max. 3 speeltjes).

 

 • Wij hebben meerdere loopweiden ter beschikking.
 • We laten elke hond dagelijks verscheidene malen los op de loopweide.
  Indien mogelijk loopt uw hond in een kleine roedel vrij los. Indien dit niet mogelijk is voor uw hond of indien u dit als eigenaar niet wenst, garanderen we dat uw hond ook individueel vrij kan rondlopen op één van de loopweiden. Honden die samen lopen geven altijd een bepaald risico. We trachten met zeer veel zorg te bekijken of uw hond na uw goedkeuring wel of niet bij andere honden kan. Wondjes kunnen door het spelen zeer snel optreden. De Blokhoeve kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
 • Bij extreem blafgedrag van honden kan gebruikt gemaakt worden van een blafbandje werkend op trillingen van de stembanden. We merken dat dit rust brengt bij de hond zelf, in het pension en voor onze buren.

Kostprijs: 15 euro per nacht/hond, inclusief kwaliteitsvoeding.
Eigen voeding is geen probleem, de prijs blijft ongewijzigd! Uw hond is immers op hotel.

Kostprijs dagopvang: 10 euro per dag/hond
Indien u ’s morgens uw dier brengt en op de gereserveerde afhaaldag ’s avonds komt halen, wordt er tevens een dagopvang verrekend.
Afhalen buiten de openingsuren: 25€ tenzij anders op voorhand afgesproken.

Eigen voeding is geen probleem, de prijs blijft ongewijzigd! Uw hond is immers op hotel.

Indien u wenst mag je eigen voeding meebrengen, en zal deze bereid worden zoals u het zelf ook doet.

Hebt u 2 honden waarvan u graag heeft dat ze samen in één kennel verblijven, dan mag de tweede hond verblijven aan de helft van de prijs.


Opgelet!!! Zonder een geldig of een onvolledig inentingsbewijs kunnen en mogen wij uw hond niet in ons hotel opnemen. Vergeet het vaccinatieboekje dus zeker niet mee te brengen!!!

U mag natuurlijk altijd eens met uw eigen ogen komen kijken. Dit binnen de openingsuren of na afspraak.